Welkom bij Taurus Security

Dit jonge kleinschalige beveiligingsbedrijf, onder leiding van dhr. Tony Jurado, is gevestigd te Hellevoetsluis en is sinds 2009 actief in de particuliere beveiligingsbranche.

Direct of indirect heeft iedereen met veiligheid en beveiliging te maken. Elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Of het nu gaat om de veiligheid van mensen of beveiliging van gebouwen en goederen, is Taurus Security van alle markten thuis.

Voor zowel de particuliere als de zakelijke consument staan service en kwaliteit bij dit dienstverlenend bedrijf hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen zijn wij erkend door het ministerie van Justitie onder nummer ND3046 en werken we uitsluitend met gediplomeerd beveiligingspersoneel.

Taurus Security heeft een horizontale organisatiestructuur. Hierdoor kan er snel, adequaat en proactief worden gereageerd op wensen van klanten en personeel. Of het nu om één of meerdere opdrachten gaat, Taurus Security analyseert de situatie, denkt met u mee en voorziet u van de juiste middelen. Compleet, betrouwbaar en professioneel.

Taurus Security is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar uw betrouwbare partner in veiligheid.